fbpx

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op je vragen kan je hier vinden!

Ik zie mijzelf niet op de kaart?

Heb je je adres ingevoerd in je profiel. Als er in je profiel geen marker op de kaart staat dan moet je deze nogmaals toevoegen. Misschien heeft google moeite met je adres vinden.

Ik zie mijn profiel niet in de ranking staan?

Om op de ranking te komen moet je in je profiel aangeven dat je zichtbaar wilt zijn in de ranking. Daarnaast moet je bij een wedstijd die je aanmaakt ook gekozen worden voor “meespelen met ranking”. Pas als beide spelers die de wedstijd spelen aan hebben gegegeven dat ze zichtbaar willen zijn in de ranking dan doet de wedstrijd ook pas mee met de ranking. Wedstrijden die hier aan voldoen hebben een  icoon.

Mijn tegenstander heeft de verkeerde score ingevuld

Als jullie er samen niet uit komen, dan kunnen wij altijd de score aanpassen. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar info@tafeltjerackje.nl. We hopen natuurlijk dat dit nooit voorkomt.

Mijn wedstrijd score wordt niet meegenomen in de ranking

Een wedstrijd moet uitgespeeld zijn wilt deze meedoen aan de ranking, dit controleren wij door te kijken of 1 van de spelers het aantal frames heeft gespeeld dat is aangegeven in de “race naar de hoeveel” optie, deze zullen waarschijnlijk niet gelijk zijn. Daarnaast moet er bij de wedstrijd aangegeven worden of deze mee doet voor de ranking. Zoals aangegeven bij “Ik zie mijn profiel niet in de ranking staan”.